Mobil frisør priser

Mobil frisør priser & behandlinger

Mobil frisør priser lyder måske som en kostelig affære, Herunder kan du se hvad det koster at få mig hjem til dig – Uanset om det er en travl hverdag, det trygge eller bare det mest praktiske for dig. Kan du herunder se hvad det koster at få frisøren hjem til dig.  Mobil frisør priser læner sig langt hen ad vejen op af de frisør priser du kender fra hvis du gik ind i en frisør salon i nærheden af dig. Efter den 4 årige frisør Uddanelse & mere end 15 års salon erfaring er du sikker på at få et smukt resultat når du vælger mig. 

OBS. Det er så trist når jeg kører forgæves, derfor skal der ved alle bookinger garanteres en parkeringsmulighed i nærheden, da jeg har alt mit udstyr med i bilen.
Hvis jeg kører forgæves grundet manglende p-plads eller du ikke er hjemme til den aftalte tid vil du blive opkrævet 50% af det fulde beløb. 

Der er GRATIS KØRSEL inkluderet i alle mine priser helt op til 20 km fra Greve! Herefter kommer der et gebyr til kørsel oven i prisen. Læs mere her.

Klip

Alle priser er inkl. Føn

435kr

Inklusiv dybdegående hårkur og styling

515kr
385kr

Gælder alle børn fra 0 - 10 år

320kr

Farve

Striber / Reflekser

Permanent

Hårkur

Olaplex reparerer og forebygger det slidte hår ved hjælpe af molekyler, der kan genskabe helt op til 99% af de manglende antal svovlbroer i håret. Det giver synlige og øjeblikkelige resultater.

Håropsætning & Styling

Extensions

Jeg påsætter ægte hår af den bedste kvalitet og anvender markedets mest skånsomme metode, tape extensions. Det er nemt at vedligeholde og skal rykkes op efter ca. 6-8 uger.

Lash lift & Brow lamination

Lash lift og brow lamination er behandlinger til dig, der ønsker et naturligt look. Med lash lift gives der et permanent buk af dine egne vipper. Brow lamination er et løft af dine bryn, som hjælper med at skabe den perfekte form. Begge behandlinger holder i op til 6 uger.

Eyelash Extension

Jeg bruger singlelash metoden, så dine eyelash extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper. Vipperne påsættes på dine naturlige vipper, som kan bære en påsætning.

Bryn & vipper

Shellac

Shellac er en lak, der er kombineret med gele og lakeres på egne negle. Det giver en smuk holdbarhed som holder i op til 3 uger. Ønsker man at egne negle bliver stærkere og længere, anbefales et lag ekstra forstærkning.

Forlængelse af negle

Få 15% på alle behandlinger

Er i mere end 3 personer får i 15% på alle behandlinger.

Hvad koster en mobil frisør?

Du har sikkert fundet denne side fordi du er interesseret i hvad det koster at få mig hjem til dig, og man kunne sagtens tænke at priserne var høje da det for mange er en kæmpe fordel, at jeg er mobil og netop kan komme til dig. Jeg har valgt at lægge mine priser i et leje hvor jeg kan tage mig tiden til at sørge for at du som kunde er tilfreds med resultatet. På trods af dette så er mine priser som mobil frisør ikke højere end dem man kender i sin normale frisør salon. Jeg lever af glade og tilfredse kunder, og jeg vil gøre mit ypperste for at du bliver en af dem. Men for at der ingen tvivl skal være, har jeg oven over sat mine priser ind, så du på forhånd kan undersøge priserne og evt. sammenholde dem med din traditionelle frisør salon. 
Mit mål er at hver enkelt kunde oplever at få en skøn oplevelse og en rigtig god behandling når de booker mig.
Det er ikke så vigtigt om du kalder mig udekørende frisør, hjemmefrisør eller noget helt tredje, jeg kalder mig selv for mobil frisør, og det dækker blot over at jeg kan komme til dig, lige præcis der hvor du måtte ønske det. Uanset om det er i eget hjem, på kontoret, på vej i kirken eller måske til en venindeaften. Mine priser som mobil frisør er utroligt attraktive, og jeg håber du finder dem lige så fornuftige som jeg selv, når du først har oplevet hvad du får for pengene. Mine mobil frisør priser, er konkurrencedygtige og kvaliteten er i top.