Mobil frisør Brøndby

Frisør Louise B

Udekørende frisør i Brøndby

Bedste frisør i Brøndby?

Når du bor i Brøndby og har brug for en frisør, så kan jeg tilbyde dig en helt unik mulighed.

Uanset om det er for nemhedens skyld, eller om det er fordi det bare passer dig bedst, kan du nu få frisøren hjem til dig.

Jeg har mange års salon erfaring, mere end 10 år, og inden det har jeg den 4 årige frisør uddannelse fra københavns frisørskole bag mig. Jeg er efterfølgende udlært negleteknikker, vippeteknikker og makeup artist. Jeg ligger stor vægt på at dygtiggøre mig, og tager jævnligt kurser fra både ind- og udland. Mobilfrisør er blot en betegnelse som definerer at jeg kommer til dig. 

Uanset om du søger efter en frisør til hjemmeklipning i Brøndby eller en hjemme frisør i Brøndby så er mit mål at være dit foretrukne valg, jeg kalder mig selv for Mobil frisør. 

Jeg lever af tilfredse tilbagevendende kunder, og jeg gør altid mit ypperste for at du også vil bruge mig som din frisør både nu, men også i fremtiden. Jeg har netop nu ledige tider til hjemmeklipning i Brøndby og du kan kontakte mig direkte for at booke tid herunder hvis du leder efter en mobil frisør i Brøndby. 

Mit hjerte brænder for skønheds faget. Jeg er altid på forkant med udviklingen.
Jeg ligger stor vægt på den personlige- og professionelle behandling og sætter en stor ære i at have den tekniske ekspertise. Det er vigtigt for mig at kvalitet går hånd i hånd med min passion for faget, så jeg sikre dig en god oplevelse hver gang. 
Jeg kører ud fra mit hjem i Greve, og dækker det meste af sjælland. Hvis du mangler en frisør som kan komme hjem til dig så er du kommet til det helt rette sted. 

Hvorfor Mobilfrisør i Brøndby?

Da jeg kører ud fra mit hjem i Greve, er det nemt for mig at komme til Brøndby området, jeg er glad for alle mine kunder i Brøndby, det er nemlig med til at holde mine priser i et fornuftigt lejde, og kommer altså alle mine skønne kunder til gode,  at jeg ikke skal køre alt for langt imellem jer hver især. Så hvis du bor i Brøndby by eller omegn må du endeligt kontakte mig så jeg også kan komme hjem til dig næste gang du skal, klippes/farves eller noget helt tredje. Du kan se alt hvad jeg tilbyder lige her. Mobil frisør priser eller kontakte mig direkte via tlf eller mail herunder. 

Louise Bjerregaard