Mobil frisør Ishøj

Frisør Louise B

Udekørende frisør i Ishøj

Bedste frisør i Ishøj?

Bor du i Ishøj eller området omkring, og mangler en mobil frisør, er du kommet til det helt rigtige sted.

Jeg har mange års salon erfaring, mere end 10 år, og inden det har jeg den 4 årige frisør uddannelse fra københavns frisørskole bag mig. Jeg er efterfølgende udlært negleteknikker, vippeteknikker og makeup artist. Jeg ligger stor vægt på at dygtiggøre mig, og tager jævnligt kurser fra både ind- og udland. Mobilfrisør er blot en betegnelse som definerer at jeg kommer til dig. 

Uanset om du søger en frisør til hjemmeklipning eller en hjemme frisør i Ishøj så er mit mål at være dit foretrukne valg, jeg kalder mig selv for Mobil frisør. 

Jeg lever af tilfredse tilbagevendende kunder, og jeg gør altid mit ypperste for at du også vil bruge mig som din frisør både nu, men også i fremtiden. Jeg har netop nu ledige tider til hjemmeklipning i Ishøj du kan kontakte mig direkte for at booke tid herunder hvis du leder efter en mobil frisør i Ishøj. 

Mit hjerte brænder for skønheds faget. Jeg er altid på forkant med udviklingen.
Jeg ligger stor vægt på den personlige- og professionelle behandling og sætter en stor ære i at have den tekniske ekspertise. Det er vigtigt for mig at kvalitet går hånd i hånd med min passion for faget, så jeg sikre dig en god oplevelse hver gang. 
Jeg kører ud fra mit hjem i Greve, og dækker det meste af sjælland. Hvis du mangler en frisør som kan komme hjem til dig så er du kommet til det helt rette sted. 

Hvorfor Mobilfrisør i Ishøj?

Da jeg rent Geografisk er placeret i Greve, er det nemt for mig at komme til Ishøj området, jeg er glad for alle mine kunder i Ishøj, det er nemlig med til at holde mine priser i et fornuftigt lejde, og kommer altså alle mine skønne kunder til gode,  at jeg ikke skal køre alt for langt imellem jer. Så hvis du bor i Ishøj by eller omegn må du endeligt kontakte mig så jeg også kan komme hjem til dig næste gang du skal, klippes/farves eller noget helt tredje. Du kan se alt hvad jeg tilbyder lige her. Mobil frisør priser

Louise Bjerregaard