Mobil frisør Amager

Frisør Louise B

Hjemme frisør på amager

Jeg er din hjemmefrisør, makeup artist samt negle- og vippeteknikker

Hvis du bor på amager eller området omkring Dragør og Tårnby og mangler en mobil frisør, er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg har mere end 10 års praktisk erfaring fra salon, og inden det har jeg taget den 4 årige frisør uddannelse ved københavns frisørskole. Jeg er efterfølgende  udlært negleteknikker, vippeteknikker og makeup artist. Jeg opdaterer mig løbende, og tager jævnligt kurser fra både ind- og udland. Mobilfrisør er blot en betegnelse som definerer at er udekørende og at jeg kommer til dig.

Uanset om du søger efter en frisør på amager til hjemmeklipning eller en hjemme frisør som kan style dig til fest eller bryllup så er mit mål at være dit foretrukne valg. 

Jeg lever af tilfredse tilbagevendende kunder, og jeg gør altid mit ypperste for at du også vil bruge mig som din frisør både nu, men også i fremtiden. Jeg har netop nu ledige tider til hjemmeklipning på amager og du kan kontakte mig direkte for at booke tid herunder.

Mit hjerte brænder for skønheds faget. Jeg er altid på forkant med udviklingen.
Jeg ligger stor vægt på den personlige- og professionelle behandling og sætter en stor ære i at have den tekniske ekspertise. Det er vigtigt for mig at kvalitet går hånd i hånd med min passion for faget, så jeg sikre dig en god oplevelse hver gang. 
Jeg kører ud fra mit hjem i Greve, og derfor er amager et område, som jeg allerede har en del kunder i. Hvis du mangler en mobil frisør Amager så er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se nogle af mine andre kunders smukke resultater lige her portfolio

Louise Bjerregaard