Hårmode – sådan skal dit hår se ud i 2022

Hårmode 2022

Hårmode har sidste år budt på de fedeste trends, du ikke har kunne undgå at se.
Dette fortsætter naturligvis i 2022.
Bliv inspireret til dit nye hår – Jeg garanterer at der er noget for enhver smag. 
Læs med her, for at få et overblik over det hår, som du ikke kan komme uden om i 2022.
Hårmode er aktuelt alt fra chunky pandehår til den korte page, røde striber og naturlige krøller.
Her er årets vigtigste hårtendenser i 2022:

Røde striber eller pink pandehår?

Om du er til røde striber – pink pandehår – blå farvestrejf i håret, så er hårverdenens seneste besættelse af pangfarver begyndt at vise sig både i de danske og udenlandske kvinders hår – og jeg elsker det! Trenden startede for 2 år siden på catwalken hos bla. Versace, og derefter har det taget fart.

Hvad koster det?

Mellemlangt
Babylights

Striber/ reflekser i mellemlangt hår pris 700,-

pink hår frisure louiseb

Farvet hår i blokke!

Hårfarve i blokke også kaldet soft blocking. Soft blocking er en farveteknik, som kan ligges ind hvor som helst i håret. Der bruges altid farver som passer sammen. Det kan bla. Gøres ved at blive farvet lidt lysere i fronten, for at ligge extra focus på pandehåret.

mobil frisør

Curtain bangs - tung & chunky!

Tungt og chunky pandehår også kaldet curtain bangs. Midterskilningen er for alvor kommet frem igen de seneste år og er nu blevet efterfulgt af de tunge ”gardiner”, Det er en frisure som definerer dit look, som med alle andre frisurer så bærer nogen det flottere end andre, tal med din hjemmefrisør hvis du er i tvivl om hvilke frisurer der kunne fungere til dig. 

Helt glat eller mere naturligt look?

Vi har i mange år været vant til at alt hår skulle være helt glat. Men med den nye trend kan vi endelig få lov til at bruge vores eget naturlige fald. Jo mere rodet og tilfældigt dit hår er, jo bedre. Hvis du ikke har naturligt fald i dit eget hår, kan du nemt bruge dit glattejern eller krøllejern til at lave store bløde bevægelser i håret. Og du kan med fordel efterfølgende bruge en texture spray fra bjork for at gøre krøllerne mere tilfældige, matte og rå.

Lav hestehale og stram midterskilning

Hvor vi før i tiden altid så at knolden eller hestehalen skulle siddet højt på hovedet, ser vi nu at den er lavt placeret og slikket tilbage. Det er en klassisk hårtrend, hvor vi igen ser den markante midterskilning, med enten en stram hårknold eller hestehale som sidder lavt i nakken. Det eneste det kræver er hårelastik og en god hårlak. Bla spraya hårt fra bjork.

Hvis du vil se eksempler på nogle af de flotte brudeopsætninger jeg har lavet, kan du se dem lige her: Brudeopsætning

pagehår frisure frisør

Page hår

Pagen er en frisure som vi aldrig bliver træt af. Den har været fremme siden 60’erne og er stadig en ligeså stor del af hårmoden, som den var dengang. Hop ud i en page, gerne med midterskilning og chunky pandehår, så bliver det endnu mere trendy og du følger helt sikkert hårmoden 2022. 

Balayge med flot overgang!

Trenden med den tydelige mørkere bund i det blonde hår også kaldet balayge fortsætter. Og heldigvis for det! Looket gør det meget nemmere for dig at holde din farvning, da din udvoksning ikke ses lige så tydeligt. Det kræver blot at din frisør er god til at lave en flot overgang fra din bund til det lyse. Er du nysgerrig på hvad det koster at få ordnet dit hår kan du se mine priser lige her: mobil frisør priser 

balayage langt hår mode

Skal du også have ordnet dit hår?

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *