Bryllups frisør & brudeopsætning

Jeg hjælper dig med brudeopsætning og makeup på din store dag

Uanset om det er brudeopsætning og makeup, opsætning af langt hår bryllup, eller opsætning af konfirmandens hår du har brug for hjælp til eller om du søger inspiration til din bryllups frisure er du kommet til det rette sted. Jeg har en stor erfaring som bryllups frisør, og du kan se nogle af de smukkeste brude jeg har hjulpet herunder.

Få 15% på alle behandlinger

Er i mere end 3 personer får i 15% på alle behandlinger.

Brudeopsætning og makeup

Som kommende brud skal du føle dig smuk på en af de største dage. Den perfekte finish er selvfølgelig en smuk brudeopsætning og makeup. Jeg ligger stor vægt på at lytte til dine ønsker og designe den perfekte styling til lige netop dig, så du føler dig godt tilpas på dagen. Jeg anbefaler derfor altid at få en prøvestyling inden. Formålet med en prøvestyling er, at vi får mødt hinanden, vi får snakket og vi får fundet den perfekte styling til dig, så du er tryg hele vejen op til din store dag. Jeg anbefaler, at du får lavet en prøvestyling ca. 4 uger før. Medbring gerne hårpynt, hvis du ønsker det.

Ved booking får du 10% på resten af mine behandlinger, hvis du booker det hele samlet. Der betales desuden et depositum på 1/3 af prisen ved booking af pakkeløsningerne nedenfor. Depositummet fratrækkes den endelige pris.

Konfirmation

Konfirmation er en stor dag. Stylingen skal passe til en ung konfirmand. Som konfirmand skal du føle dig smuk.Jeg ligger stor vægt i at lytte til dine ønsker og designe den perfekte styling til lige netop dig. Jeg kommer selvfølgelig til jer, så i slipper for stressen.

Make up

Uanset årsagen skal make up helst være helt perfekt på den store dag. Du kan se mine priser på make up herunder. 

håropsætning bryllup frisør

Håropsætning bryllup

Opsætning af håret til sit bryllup, skal klares af en der har styr på det, det er vigtigt at alt er på plads på den store dag, og håret er en så essentiel del af dit udtryk.  Når håropsætningen klares af en professionel, skal du ikke bekymre dig om hvorvidt resultatet bliver nogenlunde, eller stresse over tiden. Jeg kommer til dig, vi sætter dit hår og sørger for at at din opsætning af dit hår sidder lige som det skal.  Når du søger efter håropsætning bryllup kan det være du også mangler en som kan lave en  hårdopsætning bryllupsgæst, eller håropsætning af brudepige. Uanset hvem der skal have sat håret, så står jeg klar til at assistere på bryllupsdagen.