pink hår frisure louiseb

Hvad er en mobilfrisør?

Mine priser er meget tæt op af alm. salon priser, oftest lidt billigere end det du kender fra din traditionelle frisør salon. du kan se mine priser lige her mobil frisør priser

Jeg kører fra Greve, og dækker en STOR del af sjælland, er du i tvivl om jeg kan komme til dig, må du ikke tøve med at kontakte mig. Kontakt mobil frisør

Jeg har taget den 4 årige frisør uddannelse fra Københavns frisørskole. Udover det har jeg arbejdet i salon i cirka 12 år inden jeg besluttede mig for at blive selvstændigt og køre ud til mine kunder som mobil frisør.

Som udekørerende frisør, hjemmefrisør eller mobil frisør kan jeg naturligvis klare alt det du normalt kan få ordnet i din ordinære frisør salon. Og lidt til, da jeg også er uddannet make up artist, og negleteknikker. 

Jeg tager Covoid-19 seriøst, da jeg kommer i forskellige hjem, og nogle af mine kunder er kronisk syge eller ældre mennesker med et svækket immunforsvar.  

pink hår frisure louiseb

Mobilfrisør hvad er det og hvad betyder det? 
Hvis man bruger ordet “mobil” som et adjektiv vil det have en oprindelse fra det latinske og komme af mobilis ‘som let bevæges’, afledt af movere ‘bevæge’ og betydninger i retningen af “som ret let kan bevæge sig (af sted) eller flyttes” og samtidigt stammer Frisør fra det franske friseur, afledt af friser, jævnfør frisere betydningen er en person der beskæftiger sig erhvervsmæssigt med at klippe og ordne folks hår, fx permanente eller farve det, samt evt. barbere eller klippe skæg. 
Så hvis vi sammensætter de 2 ord har vi altså en person som beskæftiger sig erhvervsmæssigt med at klippe, som let kan bevæge sig eller flyttes. Jeg syntes det er meget nemmere at kalde mig en mobil frisør, udekørerende frisør, hjemmefrisør eller lige hvad du syntes er et passende begreb. 

En mobil frisør er en person, der klipper og style hår efter at have kørt ud til et af kunden defineret sted. Dette er et direkte alternativ til den ellers traditionelle måde hvor kunden kommer til frisøren for at blive klippet eller stylet. For at blive mobil frisør er det vigtigt at du har styr på dit fag, teknikker og egentligt bare er sikker i frisørfaget. jeg anbefaler at du tar den 4 årige frisør uddannelse på københavns frisør skole, og får dig noget salon erfaring, det er den vej jeg valgte. Der er nogle mobil frisører som ikke er uddannet, men som har erfaring fra salon. Det vigtige er at du som kunde føler dig tryg, og jeg vil altid anbefale at du vælger en som også har den teoretiske baggrund og er ordentligt lært op i faget. 

Det kan være en fordel som mobil frisør at man også kan tilbyde sine kunder andre skønheds behandlinger f.eks negle, og eller makeup som går hånd i hånd med resten af konceptet. Derfor har jeg valgt at uddanne mig til både negleteknikker og make up artist.  

Når man skal ud og skabe sit navn og brand som mobil frisør, er det vigtigt med god omtale, Jeg har valgt at investere i udstyr af høj kvalitet og mobilt udstyr, som jeg kan tage med mig rundt til mine kunder.  Husk, at man bærer sit udstyr meget ofte, så det er vigtigt med robust udstyr som er til at pakke i bilen mellem kunderne.  

prismæssigt kan man som mobil frisør placere sig mange steder, jeg har valgt at sætte mig et sted hvor det ville koste cirka det samme som hvis du skulle ned i en traditionel frisør salon, da jeg syntes det er en fair pris. Forskellen er at når jeg kommer til dig har du min fulde opmærksomhed.  


Mobil frisør amager

Jeg dækker Tårnby, Dragør og Amager - Klik her for at læse mere...

Mobil frisør København

Jeg dækker hele Storkøbenhavn, ydre og indre by, bro kvarterene og alt deromkring.

Mobil frisør Roskilde

Jeg dækker også alle de mindre byer omkring Roskilde, f.eks Tune, Hedehusene, sengeløse osv.

Bryllups frisør

Jeg kommer til dig i god tid på den store dag, og sørger for både dit hår og makeup.

Hårmode 2022

Her kan du læse lidt om hvordan jeg spår hårmoden i 2022 til at udvikle sig. Det bliver et spændende år.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *